Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att borra knivjäveln i hjärtat....

att borra de tvåeggade kniven i hjärtat
var inte den smärta jag förutspått
det var ett avslut
för ett liv jag inte fått

det jävla vinröda som fläckade väggarna
ljummet var min andedräkt
det var ett avslut
för ett liv snart släckt

för vem ska förloraren minnas
när skölden är borta
det var ett avslut
ert liv som jag ska avkorta

så rent var golvet jag låg på
så tydligt ska lampan släckas
det var ett avslut
jag kommer aldrig väckas

omfamnad av ljuset i mina ögon
en rofylld känsla minner
det var ett avslut
när min värld nu försvinner




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 523 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-25 22:37



Bookmark and Share


    Jane S VIP
våldsam och otäck max, hur är läget?
2010-05-26

  Mats Henricson
Grym och smärtsam, hoppas att den INTE har självbiografiska anslag !
Skickligt och stiliserat även om svärorden känns lite malplacerade....
2010-05-26

  Blåbäret
just innan jag skall gå för att sova...mardrömsvarning
fast ljuset omslöt ju på slutet
dramakungen, så du skriver!
2010-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé