Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
αγάπη  [AGÁPI] = kärlek på grekiska



Rösten från väggen

Ristat i väggen
SAPFO

Bakom fladdrande ögonlock
Mitilini
Lesbos
Petra
Halkidiki
Petralona
Varkiza
Tilos

Tilos...
rösten kallar
lockar, ropar
Längtar
saknar

Bakom fladdrande ögonlock
glittrande hav
branta berg
gröna sluttningar
ljuset
färgerna
dofterna

Ristat i hjärtat
αγάπη - [AGÁPI]




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 392 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-26 18:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket mjukt vackert och berörande
skrivna rader
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson