Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min dotter


All världens kärlek i ett litet, litet käril

Blossande, rosig rosenkind
trutande, plutig blomknoppsmun
andas varma små pustar
blåser bubblor, frustar
ord och sjung som slingrar, strömmar
tankar flyger, fladdrar, drömmar
skimrande, skrattig, skuttig
bubblande, hoppsig, pluttig
händer, fötter, fingrar, tår
ben som springer, studsar, går
allt, mitt hjärta
hela världen

livet

ryms i dig




Fri vers av SusieQ
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-26 21:36



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart babyporträtt med allt det som värmer modershjärtat och får det att darra och bäva ...
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ