Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris-08


Stilla somnar dagen till ro

Vidder som av längtan
nalkas sinne
solen sakta gömmer
sina fingrar
bakom

Ljudet av ingenting
blottar sekunder
när rofylld själ
flyter
i fullständig tystnad

Blicken som stannar
fångar
andas intill ytan
Speglar färger av närhet
kärlek

Tiden somnar om
när ögat inte längre ser
Såsom solen gömmer morgon
binder längtan
sin krans mot nattens
skatter





Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-26 22:17



Bookmark and Share


  Christine Sabel
mycket vackra ord! Vilket flyt i raderna, som en vårflod
2010-05-27

  aol
en så vacker betagande poesi vännen,
2010-05-26

  Larz Gustafsson VIP
En i sanning mycket vacker dikt, Stjärnan.
2010-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP