Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans djup

Länge vadade jag
i långgrunda vatten
Välte vågor, lyfte stenar
i sökandet efter ett djup
som jag visste fanns där
genom strömmarna, deras längtan
Likt himlakroppar
kring ett svart hål
blir mina rörelser
ett bevis, en berättelse
om en osynlig kraft
som formar allt




Fri vers av Sara Boström
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-27 20:52



Bookmark and Share


  Blåbäret
längtan i sig bär sitt egna djup
är en enorm drivkraft som får oss att komma vidare
en av livets byggstenar, tror jag

gillar sökandet du fångar
2010-05-27

  Ulf D VIP
"Välte vågor", haftigt vackert!
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström