Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsorkester

jag vill känna stämbanden
strypa mig inifrån halsen
för att kväva mig själv
på saknaden av ord

för jag hör att det finns där
likt en själsorkester i magen
som ber mig tonsätta alla sidor
av min inombordskavalkad




Fri vers av horror vacui
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-27 21:57



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
detta är ju riktigt bra! jag uppfattar skrivtorka. och har väl antagligen helt fel. för det jag är en sten.
2010-05-31

  Drömkram
Jag uppfattar det som att du skriver om att vara hämmad. Oavsett vad så vet att jag uppskattade min tolkning av din vackra poesi. Du skriver vackert! Kram
2010-05-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kännbar i varje rad. Gillar. =)
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

horror vacui
horror vacui