Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reflexion i aktuellt ämne


brudfölje

en dotter
en pappas ögonsten
skall överlämnas till en annan man

en sådan sak är inte det allra lättaste
ens i dessa tider då ungdom helt bestämmer själv

så pappan tänker:
"måtte han bli en bra en
och inte våldsbenägen
en så'n som lämnar sin kvinna förtvivlad
slagen
förnedrad
kanske våldtagen"

har du sett att sådant finns
vill du gärna
följa henne
ända fram

din egen dotter är ju ändå princessa
för dig




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-27 21:57



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
lysande bra om
en gammal tradition

Be well,
LPatrikWJ
2010-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP