Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom glas

Min fråga är ett fönster
du ännu inte öppnat
Jag andas mot glas
ritar i mina egna andetag
spegelvända symboler
om frihet
som jag vet att du läser ibland




Fri vers av Sara Boström
Läst 482 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-28 09:11



Bookmark and Share


  salpetersyra
Iii, så bra. :) B
2010-05-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Myckert vackert och betagande skrivet. =)
2010-05-28

  Blåbäret
detta har jag svårt att värja mig mot
så tydligt och så klart, inom räckhåll men ändå bakom ett hinder... ett lätt undanröjt sådan...
och imman på glaset, jag lever, jag andas, jag är...en signatur av liv!

underbart!
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström