Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

from lucy to eternity

34% av sverigedemokraternas väljare saknar gymnasiekompetens
svårt att inte vara fördomsfull




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-28 20:12



Bookmark and Share


  mariasan
ja, kan man inte ignorera dem så kanske de försvinner...?
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje