Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ifrågasätt sanningar


förväntning

om du befann dig på titanic 1912 vilket skulle du föredra
att vara man eller kvinna




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-28 20:16



Bookmark and Share


  mariasan
helst skulle jag ha varit en fisk eller fågel...= )
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje