Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

melodi i natten

du tar
mig
så fullständigt
din blick
borrar
min exstas

kan inte
längre
vänta
på din kompletta
helhet

kyss mig kåt
förlis min själ
förinta min morgondag
med dina beröringar

jag tar dig in
med kraft och känsla
utan sinne för
vår gryningssol

flyt med mig
förstora nuet
i en dans
som sluter våra
ögon

vi är ett i ett Universum
och vi dör bara
utan ett oss




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-28 22:47



Bookmark and Share


  Emme VIP
Mycket snyggt och bra skrivet!
2010-05-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Snyggt. =)
2010-05-29

  stenen/ Yv Ericsson
love and hallelulja!
2010-05-29

  Nina Nightwish
Underbart, vad mer kan jag säga:)
2010-05-28

  Blåbäret
så avklätt och avskalat det var här
och inget mer behövs
känslan talar för sig
2010-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé