Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför dagen…


OMEN


Jag har tappat mitt örhänge
En ring, en cirkel som jag ville dela med dig
Trekanter har ramlat över mig
En svart och en röd
Den ena på mitt bord, den andra i en cirkel
Ett svart snöre har ringlat iväg
Nu bildar det en stilistisk bild - av Dig
Alla dessa tecken
Inget jag kan tolka

Var är himlens varma sol
Den brukar alltid lysa dagen till ära
Kvart i fem väcktes jag av en kråka
Dess skrän var hjärtskärande
Vi talade en stund men orden var stumma
Det var som om den ville säga;
KANSKE, KANSKE INTE…
Imorgon vet jag svaret





Fri vers av Carola Jeryd
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-29 09:43



Bookmark and Share


  Hans Christian
Den här texten tyckte jag väldigt mkt om :o)
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för