Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i minnen lever jag

 

 

i värmen, minnen

 av dig

dagar från förr

lever jag

minns jag

att vara

älskad

 

av dig




Fri vers av sunnanvind
Läst 443 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-29 21:49



Bookmark and Share


  Danne
Kärleken, den dyrbara och vackra
och skratt och glädje.
2010-05-30

  Karl-Bo Lundstedt VIP
agh!!
såa bra...
så sann, känns igen...
applåder

kb
2010-05-30

  Blåbäret
fin men sorglig
inte enbart i minnen bör kärleken vara fulländad
2010-05-29

  lodjuret/seglare VIP
jo, här var det känsloladdat
2010-05-29

  Emme VIP
Jättefin!
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind