Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

feghet

det är en själv
fegheten talar
så makalöst

inte tragiskt
men olyckligt
ståendes med ensamheten i handflatan
och ljuset bländar mina steg

till trots
är fegheten en vän i mörkret
till trots är det mina demoner som skriker ut sina viljor
jag är blott en själ
fylld av puls men andetagen är
försvinnande

mitt finnande av mig
finns i din blick

och ruset är ett minne av en fantasi




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-29 22:20



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket, mycket bra. Gillar. =)
2010-05-30

  Carola Zettergren
URSNYGGT!!!!
2010-05-29

  Lindalou
Snyggt och ack så skört...
2010-05-29

  Emme VIP
Åh så bra.. Jag borde skriva en dikt om min egen feghet kanske....
2010-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé