Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI är VI

pulserad vind
skjuter min vy
så blid och trind
skapad tro i sinnets sårbara aveny

vi är åter
vi är ett vi
i sandstenens porösa
dagarna som gråter
är naivt förbi

delarna av oss är utspridda
fundamentet uppdiktade
planerna är numera smidda
med tankar enkelriktade

vi är ett vi
skönjade i solbris
det ljumma så ljuvt i sinnet
med ondskan kvar i minnet
min tanke! förlis!

vi är vi under palmträden
vi är vi i en ljusnande framtid,
i den vackra världen
och i berusningens samtid
så trogna varandra utan barriär
i leendet och skratten, utan besvär
vi ska förbli
på grunda vatten
vi är VI (6)






Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-30 13:22



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Vad betyder vi är VI (6)? Så mystiskt med den där sexan inom parentes ju...
2010-05-31

  Emme VIP
Så vackert skrivet... Gillar rytmen och dina härliga rim =)
2010-05-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart poetat. =)
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé