Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill få dig...


Känslan av varm sand     
en stilla lugn kväll
vill jag visa dig mina vägar
all den kärlek jag har
du håller hårt
och jag vill hålla dig kvar


Vill få dig älska

mitt lugna i allt
i allt det jag vet
känna solens gång
vinet släcker vår törst
min hunger är din
när du törs

Jag väntar på dig
vill inte skynda på
livet har just börjat
och havet ligger där
lugnt och spegelblankt
och lika lugnt
står jag väntande här




Fri vers av Gryft
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-30 12:07



Bookmark and Share


  karenina VIP
underbar - inger värme, tillit och tilltro
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft