Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det börjar kännas aningen RingRostigt…


Gyllene snittet


Parallellt - mitt emot
Känns inte klokt
Dansar som katten kring het gröt
Som i en cirkel
Likbent i kors
Tjenare, Mors

Detta statiska förhållande
ETT komma SEX ETT ÅTTA
när vi leker katt och råtta
i ofullkomlig harmoni
och med viss ironi
skrattar jag bort
Gudomlig Geometri




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-30 20:17



Bookmark and Share


    Jan Cederlöf
Ringrosten känns i dikten men den beskriver det hela bra.
2010-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för