Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växtkraft


För att kunna komma tillbaka
måste man ibland försvinna

stämpla nya fotavtryck
längs snäckbeströdda stränder

tala med stenar och tång
om ting och oting

söka stiltjen i stormen
och stormen i stiltjen

finna sig en drivedsplanka
att flyta på till kobbar långt bortom synhåll
för att hämta insiktsfrön och modsticklingar

sedan kan man återvända hem
i sin fulla längd.








Fri vers av _Mian_
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-11-14 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_