Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medmännsklighet och delad värme...en reflektion.


Electrophorus electricus - Den elektriska ålen


Varje människa sägs generera värme motsvarande en 100 watts lampa.
Hur många säkringar har gått i dag?


Har idag uppgraderat
supersäkrat
lött ihop en egen generator
som ska eldas med förståndsved
vethutklabbar och insiktslappar

ve den som försöker
slänga in obrännbara matriklar!

Frånoch med nu är jag
min egen elektriska ål
på väg till Sargassohavet.







Fri vers av _Mian_
Läst 382 gånger
Publicerad 2004-07-03 11:58



Bookmark and Share


  Anette Blomberg
blir sugen på att hålla sig nära din glödande värme framöver.
2004-07-03
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_