Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du medlem månne? ( i väntan på revisorn)


De brustna hjärtans förbannade klubb

där blodet pumpas ut vid finskurna vener
offras känslorna på bål
där skriken ödslas med grymma gemener
när längtan fyller bottenlösa vrål

där står vi alla med ett dött hjärta i hand
vi som nitlotten naivt drog
för alla vansinnigt många brutna band
som plötsligt bara tragiskt dog

de brustna hjärtans klubb är vi
med svärta i våra tårfyllda blickar
där kärleken plötsligt bara drog förbi
och till klubben de oss skickar

låt oss nu ta varandras händer i ring
gråta gemensamt med livets grymma
för vårt självhat är en förlorad ring
som får oss mot meningslösheten rymma

vi är de förlorade
för vi dog när vi miste rubb och stubb
vi är de korade
i brustna hjärtans förbannade klubb




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 405 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-03 12:56



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sträcker ut mina händer....
2010-06-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skönt rimmat och sorgset vackra ord. =)
2010-06-03

  Nina Nightwish
Vackert, som ekar som en tomhet i hjärtat..Svider
2010-06-03

    Calin
tillfälligtvis har jag också gott ur klubben och är nu mer passiv medlem eftersom vissa delar av hjärtat fortfarande inte kan läka.
2010-06-03

    ej medlem längre
Fint rimmat hälsar föredetta medlem...
2010-06-03

  Emme VIP
:-) hm den dikten kom som ett litet brev på posten. Förstår vad du menar ;-)
2010-06-03

  Anders Nordlander VIP
Ibland verkar det som om kärlek är en färskvara blott... fina rim även här!!!
2010-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé