Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppslig tanke


Jag klär min kropp

i tankar

ord du hör

men svagt kan se

lyssna och

de faller

förstå dem

en och en

när nakenheten

blottats




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-03 23:07



Bookmark and Share


  Quasimodo
Vackert och fint för när vi öppnar oss för varandra och blir nakna för det vi är till varandra!
2010-06-04
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström