Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill jag falla?

Jag är påväg ner...
Jag faller....
......Sakta men säkret......
Jag vet var jag vill.....
Jag vill till han......
Men faller jag försvinner jag...
Försvinner jag lever han vidare.....
Hoppas att han vill...
Men känslan inom mig säger.......n*j eller??
Vill jag falla??




Fri vers av Lejla
Läst 298 gånger
Publicerad 2005-11-14 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla