Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

helgdagarna


du tar dig ur sängkammaren
med ett lakan runt kroppen
står du på balkongen med staden
framför dig
och tänker på dagarna som varit

efter toalett kaffe cigarett
och med ett lakan runt kroppen
står du åter på balkongen
och föreställer dig dagarna efter

du återvänder till sänkammaren
bäddar ner dig
med ett ljummet lakan runt kroppen
somnar du om

















Fri vers av alfa VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-06 09:48



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
just så, även om
jag föredrar en röd
badrock. bra.
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén