Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag efter dag

Stirrar i taket
summerar dag
flätar in natten

Leende ögon
blickar av stål
allt vi ser i vår vardag
som ibland
inte kan uteslutas

Skapar lycka
men även skräck
på vägarnas väg
genom livet
där vi bör stanna upp

ge det en tanke




Fri vers av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-06 11:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En ledigt skriven text som talar direkt till läsaren, juste tänk
2010-07-04

  Glensan
Härlig text
2010-06-16

  aol
just det vännen kram så sant
2010-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen