Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Sommarnöje av Anders Zorn 1886




Haiku ~ Glädjeabstinens

~*~

Är det meningen -
glädjas åt dina haiku
istället för dig

Är det givande -
sitta med dina haiku
och inte med dig

Det är meningen -
glädjas åt dina haiku
tillsammans med dig

LPWJ 06/06/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 922 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2010-06-07 08:29



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fint att få läsa dessa sommarstrofer igen, nu i samlad bokform. Och målningen, av Zorn, var inte den det dyraste konstverk som nånsin sålts i Sverige, nu i början på sommarn som var? Fin sommarbild i allafall, liksom haikun.
2010-10-04

    Liikah
Väldigt fin :)
2010-06-16

  thyra
Sista strofen låter trevligast :) Fint funnet!
2010-06-08

  Anders Perols
Mycket bra diktat.
2010-06-07

    ej medlem längre
Den här haikun tycker jag mycket om!


Bokmärker!


Hälsn. Ann
2010-06-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så bra. =)
2010-06-07

  Bibbi VIP
Innehållet som den skönaste musik.

Skulle gärna praktisera sista strofen om jag hade möjlighet:-)

Applåder i massor!
2010-06-07

    ej medlem längre
Den sista versen torde vara den bästa!
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP