Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mr Tuck in Suckfuck with Luck

Groteskt..
Jag smakade försiktigt på orden som fick mitt liv att snurra flera jordvarv innan jag slutligen landade på din livmoder.
Där kunde jag sakta harmonisera mitt jag in i en labyrint av falska spegelbilder som målade mitt jag med osynliga färger.

Jag, den lilla groteska grottmänniskans motsvarighet, som läskar mina sinne med bilder av ditt bättre jag. Där fyller jag upp mitt krås av fördömanden och låter min segregerade hjärna äta sig fullständigt mätt.

Oljuden från min gom, svarade på dina tilltal, med enorm fulhet, jag lät inte ens världens unkna dofter stanna kvar, utan spred dem med idiotins samlade kaskader.

Jag..Mr Tuck, nyttjade bara din kropp för min egen lusta. In och ut och sen löpte jag iväg och lämnade bara mina lögner i din famn. Jag hade längtat efter ditt rakade sköte, och jag lät mitt dreglande få ett slut via löften utan fundament.

Jag.. Mr Tuck in suckfuck..enbart troende när det gagnar mig själv, enbart sanningspridare när lögnen är uppenbar. Jag är ditt dåliga samvete som ständigt hinner fatt oavsett djupet.

Spetälskt
Jag smackade ordet mellan mina uttorkade och nikotinfärgade läppar. Jag lät den påhittade tåren ramla ned på min hårfyllda nave som syntes i brist på en passande ölbrynja. Jag är ett gående fenomen, som ändock förgör sin omvärld med myter och fördomar.

Mr Tuck...With Luck
För jag klarar mig helskinnad varje gång. Då lögnen jagar ikapp lögnen, och därefter är snårigheten snårigare än höstacken. Där får jag sedan leva och frodas med omöjliga verkligheter.

Yes my friend!! Jag är ditt överjävlig samvete, din stinkande vardag och dina tårar som falskt gnistrar i månljuset.

Du känner mig mer än sanningen!
du finner din verklighet genom mina besudlade vyer.




Prosa av Max Poisé
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-07 20:12



Bookmark and Share


  Emme VIP
*LER* Mr Tuck in Suckfuck med nikotinfärgade läppar =))) Hmmm..... *LER* ännu mer... Bra Max, BRA!
2010-06-08

  Gunnar Hilén VIP
fy fan för dig att man, hur skötsam man tror man än är,...så trillar man dit och känner igen sig i svinet
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé