Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försvinn.


Om dig


Du är en dikt jag aldrig borde skrivit.


Rimmar illa i mig än.







(Hur känns det.
Gör det ont.
Att veta.
Att jag inte vill.
Minnas att du fanns.
?)





Fri vers av malin...
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-09 09:56



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
fantastiskt väl fångat!
2010-06-15

  Andreas Widell
kära vännen då!

<3
live and let die! <3
2010-06-13

  Nina Nightwish
Aj, vad den sved.. Mkt bra!
2010-06-09

  Niclas Petersson VIP
Så jäkla bra. Precis som vanligt.
Gillar.
2010-06-09
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...