Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2010-06-09)


Någon finns kvar

Och det känns så tomt
och läskigt tråkigt
när man upptäcker
att något försvunnit
fast någon fortfarande
finns kvar.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-09 18:34



Bookmark and Share


  noname_realmind
Hm... känner igen den känslan... Precis så är det! Bra fångat.
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn