Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punka

 

Cykeln flög fram

lätt på foten

Trampade på

i soligt landskap

över runda kulliga stenar

skirt fladder i vinden

 

En enda

liten

vass

sten

 

Haveriutredningen konstaterade

mindre motståndskraft medfört

av

Aningslös cyklist

Dåligt luftfyllt

Nött innerdäck

 

 

 

 




Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-10 09:58



Bookmark and Share


  Isak VIP
haha- fantastisk formulering!
Grymt språkbruk och känsla!
2010-06-18

  Sylt
Härligt! Man får läsa mellan raderna.
2010-06-10

  Gunnar Hilén VIP
gillar mer och mer dina alster...som om du vågar ta ut svängarna mer nu
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)