Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till denna punkt i livet

 

Till denna punkt i livet

hittar bara jag

Fri från skiljetecken

liksom alla punkter

 

Det sägs att man tar steg på vägen

men luften stegen bär över

hör mig också till

 

Den jag var

är jag inte längre

Den jag är

har aldrig funnits

Och ändå

är vi oskiljaktiga

 

Mitt då

och mitt nu

en enda rörelse

 

En punkt

ska slutligen visa 

mitt enklaste rena

 

Inget finns då

för mig

att tillägga

 




Fri vers av Jan Simonsson
Läst 311 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-10 23:42



Bookmark and Share


  Karl den store
Väldigt bra. Gillar mycket!
2010-06-13

  kråkan VIP
..mycket bra..gillar denna skarpt!..bokmärker..tack!
2010-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Jan Simonsson
Jan Simonsson

Mina favoriter
vunnen