Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det försiktigt.

...och du
ta det försiktigt

månen förleder till
ljuvligt oförnuft

kompassen är
inte alltid att
lita på

världen är inte skapad
för att ta emot dig
när du faller

och du vet att
jag väntar hem dig
innan marken tjälar




Fri vers av Anders P VIP
Läst 665 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-14 20:55



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Svårt att hitta ord men jag ska försöka. För det första, titeln lockar och
är omtänksam bara den. Själva dikten är skönt skriven och skapar en
hel del tankar "tillbaka i tiden" på något sätt, när man var lite "vildare" så att säga, tror jag. Slutet är briljant ! En riktig pärla är detta, helt klart !
2005-11-17

  Karin Rosberg
väldigt vacker dikt och så romantisk på något vis
2005-11-15

    Bodil Sandberg
En underbar dikt...de första raderna är helt enkelt ljuvliga..ja den här dikten blir en favorit i mitt poesidokument..
2005-11-15

  sol
..gillar den här med!

"månen förleder till
ljuvligt oförnuft"

mjuk, försiktig
och trygg i otryggheten.
skönt bli hämtad innan tjälen går i marken***
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP