Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absint

hett svidande utifrån och hemifrån
någonstans mörkerifrån
värker det en bön
om balsam istället för brännmärken

så lägg mig på ett mirakelmoln
låt det regna nu och då

tillsvidare

 

 

 

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 312 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-06-11 15:06



Bookmark and Share


  Miss Mod
En njutning
2010-06-20

  Suzy med punkterna
Underbart Carola
2010-06-11

  noname_realmind
Mirakelmoln... mmh, härlig text...
2010-06-11

  Catharina Edin VIP
Jättevackert Carola!
2010-06-11

  Gunnel André VIP
Den här svider och ger läsaren sveda!
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren