Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ögon lovar allt men håller inget

Drömmer drömde
oskulden kysste mig
hårt kallt

i natt

hade ännu inte mött livet
ändå skavde det mot det ofödda

masker som faller
skönjer

en världshistoria

där dina ögon
är oceanen



liv efter liv

ur dina läppar föds världen

söker dess kontur
med höjd blick

och kättrade händer
varifrån klagar hjärtan

det som brister under
stängda ögon

de som inte ser
men ändå äger allt

var det i natt
scenen intog en öde plats






Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 386 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-06-11 22:00



Bookmark and Share


  issac.a.m
Helt Underbart...
2010-07-07

  Baystream
Ditt sätt att skriva tilltalar verkligen mig!

"liv efter liv
ur dina läppar föds världen"

Mmmmm!
2010-06-12

    ej medlem längre
underbart.
2010-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund