Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odla Oss.

kan vi förstå
att vi är bara ett varför ifrån
ett liv av drömmar
men vi drunknar i självgodhet

se frukten
se summan av din förvirring
och vi låter träsket synas
i en spegelbild där ansiktet är drömmen

där fröburken är tom
med vilja utan kunskap
skapar vi vyer som förblindar

kan vi förstå att ett varför inte är svaret
kan vi förstå att vi kan hitta vinsten

odla oss till träd ovan himmelen
och se svaret utan ett varför




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-12 18:18



Bookmark and Share


  Emme VIP
Mycket kloka rader vännen...
Gillar rytmen och formuleringen =)
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé