Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passager

tungrodda vatten spränger broar 
om man inte drunknar 
flyter man vidare på spillrorna
det är bara att paddla på
säger en del

en del är bättre på att ljuga




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 291 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-06-12 19:27



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Bra skrivet! Ljuga bör man annars förblör man, tycks det.
2010-06-13

  Anna*
Vissa flaskhalsar är trängre än andra ... och vissa är bättre på att ljuga eller har uppriktigt aldrig varit med om något riktigt svårt ...
2010-06-12

  aol
en skrift så sann, som talar till jaget, bra skriftat
2010-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren