Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund



Varje morgon
när jag vaknar
vill jag
ta livet av mig,

men

så inser jag,
att jag inte har
tid




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-12 23:30



Bookmark and Share


  Arowana
Haha! Ursäkta mitt skratt, men denna har en klar humor.
2011-04-02
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström