Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt hjärtas sommar

 

 

 

jag har inga flinka fingrar
bara kärlek i mina fingertoppar
när jag drar i mina strängar
och hittar på ackorden
som inte existerar

mitt hjärta sjunger
kärlekens sånger
och minns alla såren
som trasat sönder
och gjort mig starkare

lycka och kärlek
är nog de ord
som skrämmer mig mest
för varje gång jag smakat på dess sötma
har allt vänt och smakat bittert
slagit mig på käften och sparkat mig när jag ligger

det är så mycket lättare att vara ensam
sova dagarna till ända
och gömma sig för solen
för när man inte har någon vid sin sida
någon att älska
så har man heller inget att förlora

trots det så vill jag inget mera
än att vara med dig
även om saker som
lycka och kärlek
att ha någon man håller kär
som man aldrig vill förlora
skrämmer livet ur mig
så kan jag inte tänka mig en värld utan dig

för när mina fingrar springer och hoppar
längs mina strängar
så är du alltid i mina tankar
du är mitt hjärtas sommar
anledningen till att mitt hjärta sjunger
kärlekens sånger

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 965 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-06-14 19:31



Bookmark and Share


  mfinne
verkligen fin!
2010-06-24

  *Camilla*
Otroligt gripande och vackert!

-Camilla
2010-06-19

  Nasrin
Fantastiskt vacker!
2010-06-16

  Niclas Petersson VIP
Riktigt fin. Och igenkännande.
Men att våga är också kärlek.
Gillar.
2010-06-16

    ej medlem längre
Det här är dikten jag försökt få till den senaste veckan! Helt otroligt vacker!
2010-06-15

    ej medlem längre
Fint Nicklas :)
2010-06-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
En skönhet i varje rad. =)
2010-06-15

  kärleks ängel
underbar!
2010-06-15

  firefire
otroigt vacker kärleksdikt,och ja,det är skrämmande att älska och kanske inte alltid "vinna" någons hjärta...det är de som inte älskar som skrämmer mig SÅ mycket mera!
2010-06-14

    ej medlem längre
Vacker.
2010-06-14

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Fantastiskt vacker dikt! Så väl uttryckt och formulerat
2010-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP