Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit tågen aldrig går


Jag har

faktiskt varit
på en plats

här i landet

där gamla kvinnor
kan det mesta
om allt

och har
starka

definierade
magrutor

förövrigt en plats
där det växer

tulpaner i träd
samt

riktiga
ätbara

kastanjer
och även

valnötter




Fri vers av Emanuel H
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-15 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H