Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Globetrott


bara det hár att
ta sig
főr
och

eller
fram

kánna att
man kan
att det gár

om án
vistelsen

vid sjálva
destinationen

blir ett segt
lángtrákigt
főrdrivande av

tid
under vilken
man inte kan
pástá
att man upplevt nágot

kanske knáppt
lite kort

átit
en főr landet unik
tártbit

annars mest kebab
som hár

druckit inhemsk ől

men sedan
trixandet
till

rátt buss
och komma i rátt tid

till flygplatsen





Fri vers av Emanuel H
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-29 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H