Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snabel- a pá v-tangenten, annars ungefár som hár


Fortsatte med spárvagnen
lángs med Donau
pá Budasidan
ság
floden
skakigt
genom smutsigt glas

egentligen sőkande
efter várldens stőrsta timglas
iakttogs jag av en vakt
dá jag
ikládd min toppluva
ság ut pá de
badande

i en av bassángerna
pá Szchenyibadet

stunder kom dá det gick
att vara
koppla av och dem gjorde jag mitt básta
főr att vila i

főrtrángde
nán slags sorg
och att jag rőkte sőnder
mina lungor

som klockan 19
i hotellets bar
pratandes
nazismen
med en man frán England
medan det visades tennis pá storbildsteve
tvá kvinnor
i mycket korta kjolar
varav en
hade stora gula
trosor

nágot stack ut
mellan nágra balkar
pá kedjebron

kom nármare och ság
det var ju torson
av en gumma
med hánderna
krampaktigt greppande
om en pappersmugg

jag var
utan nárvaro

i den vackraste av stáder




Fri vers av Emanuel H
Läst 395 gånger
Publicerad 2010-10-28 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H