Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spretig

han gav ny jord
och lite större kruka

åt en spretig
sorts palm

och fick sedan ihop
ett stycke till

av den historia han höll på
att skriva

om en man han snickrat ihop

använt en persons beteende
en annan persons utseende

och någon annans
öde

men det gav ingen försörjning

och där han tjänade sitt levebröd
förhöll han sig

mekaniskt








Fri vers av Emanuel H
Läst 410 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-17 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H