Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Googla mej

Han läste;

För att kunna ge en diagnos ska åtminstone två av dessa följande symtom uppfyllas:

minskad förmåga till koncentration och uppmärksamhet
minskade känslor inför sig själv och/eller minskat självförtroende
skuldkänslor eller känslor av värdelöshet
negativa tankar om framtiden
självmordstankar eller försök till självmord
sömnstörningar
minskad aptit

Han hade äntligen svaret.

Det lugnade honom.




Fri vers av Emanuel H
Läst 389 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-21 19:34



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Riktigt snyggt.
Gillar.
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H