Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se för fan till att ha en anledning att vara på Kolgrillsbaren



två unga kvinnor
vid bordet intill

någon trummar med sina fingrar mot
en bordskant
det är kväll och på borden
flämtar små
värmeljuslågor

folk pratar högt
kanske för att överrösta
musiken som dånar
ur högtalarna

dörren öppnas
och stängs
ideligen

för att folk tvingas
tillfredsställa
nikotinbegäret

man ser dem
utanför
genom fönstren
som skuggfigurer

två unga kvinnor
vid bordet intill

och snart sätter sig
trevliga
medelålders män där
en berättar roliga historier

en skriver en dikt

kanske glömmer dom
i stunden
att dom åldrats





Fri vers av Emanuel H
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-14 11:25



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Skön bild.
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H