Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda egentligen viktiga punkten


det var
först känslan

att kliva in i
högsätet

och inte kunna läsa
av henne
överhuvudtaget

sen kom
beskedet

att
han var
okej

på samtliga de
kriterier

som stod på de
papper

de satt med varsitt

exemplar av

förutom då
att han

presterade


minus
förstås




Fri vers av Emanuel H
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-21 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emanuel H
Emanuel H