Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är redan less på vem som försöker vara bäst


Politikens återvinning

Så finns det till visso
de som försöker
fisa med munnen
och göra det fint

de låter ord av skit
skrida till bordet
och gör en makeover
till glans av yta

Så finns det till visso
de som blundar
och skiter högljudd
och gör det okänsligt

de låter ord av avfall
glida till altaret
och gör en vurpa
till allas skadeglädje

Så finns det till visso
de som drömmer
och aldrig vaknar
för att se skiten

de låter ord av skräp
ligga lugnt kvar
och låter andra
städa upp efter dom




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-15 16:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
All politik är av djävulen.
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP