Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hörnflaggor sidlinjer och röda kort


hej


sa ni när jag passerade
era vackra ögon

ni tyckte att det var ok
när jag inte svarade

för ni visste att jag inte
ville tillhöra dem
som ni ansåg er tillhöra



i ett hörn jag ställde mig
stod jag väl och länge

ensam

stod jag tills någon
ställde sig sidan om

utan att hälsa

vilket var ok för vi ville inte
vara som alla andra



varje gång någon ställde sig
vid sidan om

alla andra

hos oss i hörnet
hälsade vi inte på varandra

vilket var ok

tills den siste utanför vårt hörn
gick och ställde sig

i ett annat
















Fri vers av alfa VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-15 20:14



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Gillar den här... lättsamt med ändå med Nitilltal ...ja...om det där osynliga men ändå så synliga...blickar, gränser, röda kort, hörnflagg...ja..:)
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén