Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla, tionde graden

Om det var provspelning
och jag sökte rollen som mig själv
skulle den gå till någon annan
Någon med inlevelse, trovärdighet
och engagemang
 
Ibland går det dagar
utan att jag lär mig något
Jag sorterar tvätt och tar poäng
i otacksamhet
Krymper och tänker smått,
blir sittande med strumpan som blev över
Avundas plötsligt,
att inte höra till




Fri vers av Sara Boström
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-15 20:50



Bookmark and Share


  Blåbäret
som rubriken fångar, jag kan precis känna detta
väl fångat ...lite torrt och stilla konstaterande
en riktig rädsla...
2010-06-17

  Fröken svår
Man måste nog få ha sådana dagar också, hur ska man annars veta skillnaden på dessa och på dem som faktiskt sätter spår?
2010-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström