Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min nya bok finns till försäljning hos förlaget Megamanus. Och hos mig.

Noveller - essäer - dikter. 300 sidor.

B okstavs O rienterad K avalkad




En ny bok: Skrivit Själv

Jag har väl ofta, setts som en tok

Päronen sade:  Vad bliva?

Nu har jag skrivit, en inbunden bok

Tänka sig! Han kunde skriva!

 

Handlar om sjöliv, om segling å sånt

Så ock om cyklar och bilar

Mycket är sanning och något är lånt

Olika former och stilar

 

Därtill ett avsnitt om Tillvaron vår

Tankar om före och sedan

Hur man kan ha det, på vägen man går.

Hur man tar tag i den. Ledan.    ...?...

 

...Eller Medan? ...Eller fredan? Det beror på

 

 




Fri vers av erkki
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-06-16 00:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
skriv en bok och sedan dö?
Här syns int mye mera skrivet
om författarn ä e känsligt rö
de kan va så sant som de e givet
ändå hoppas läsaren på förnyat frö
2010-07-22

    ej medlem längre
Det låter som en bok som skulle vara mkt givande att läsa. Lycka till med marknadsföringen
2010-06-16

    leelee
Kul! :-)
2010-06-16

  Sommarnattsljus VIP
Ovanligt fin reklam måste jag säga;) Vad kul! Bra gjort! Allt gott! A
2010-06-16

  Lili Samuelsson VIP
aha så den är tryckit, spännande och himla kul
låter som ett varierat koncept, om livet
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki