Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilse

Stilla och djupt försjunken
Kunde inte hitta den

Den breda vägen ut
Allt jag bad om var ett mediokert slut

Den evige log
Då protestanten dog

För jag tyckte mig se en nyans av blått
Men det var bara en obrukad nyans av grått




Fri vers av Grief
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-16 02:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grief
Grief