Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lilla flicka blir stor så fort...


Lilla Luna

Lilla Luna
du växer fort!
Ett litet hjärta,
ändå så stort.
Lilla Luna,
rufsig av vind.
Din sandiga hand
så mjukt på min kind.
Lilla Luna,
spring aldrig iväg!
Jag behöver dej
på min vandrings väg.




Fri vers av Softcore
Läst 395 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-16 22:26



Bookmark and Share


  blaite
Känns igen och visst ere läskigt
2010-06-21

  Nina Nightwish
Fint:) Visst går det fort!? Min äldsta blir 23 i år, min lilla tjej som är yngst av fem blir 10, har jättesvårt att förstå att de växer så fort!
2010-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Månflickan...
Vet hur det känns.
Min son blir 19 i oktober.

"Nyss var jag 12", som Plura skrev.
2010-06-17

  Msann
Fint skrivet! :)
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Softcore
Softcore